27 Nov 2011

shalawat-Album Syahrur Robi' Al-Islamiyah Group.NEW


Assalamu'alaikum...dumateng sedoyo rencang-rencang ingkang sambang teng blog kaulo,spuntene ingkang katah wonten ipun album niki kulo nembe males ndamel artikel...!!!inkang jelas lagu wonten ing album niki enak-enak.Lajeng alamat ipun group meniko wonten ing desa Polaman,Kec.Ngoro,Kab.Mojokerto,Jawa Timur celak ipun pondok kulo...menawi ingkang bade ngersak aken teng Polaman,angsal kok mampir teng pondok kaulo.hehehe
Langsung kemawon niki Link Download ipun;

01.Ya Hannan Ya Mannan.mp3
02.Ilaahi.mp3
03.Annabi Shollu 'Alaih.mp3
04.Syahrur Robi'.mp3
05.Jallaman.mp3
06.Asyroqot.mp3
07.Ya Nabi Salam.mp3
08.Alloh Alloh.mp3

Mugi- mugi migunani tumraping agami...!!!matur sembah nuwun...!!!

No comments:

Post a Comment